Vidikovac wide

Vidikovac wide

Vreme

The Weather Network

уторак, 31. децембар 2019.

недеља, 22. децембар 2019.

U susret praznicima

Ovog vikenda smo,kroz igru i druženje sa najmlađim stanarima,ukrasili ulaze naše zgrade,postavljanjem i kićenjem novogodišnjih jelki,ukrasnih sijalica,dečijih crteža i kreacija,slatkiša,božićnog drveta u želji da ulepšamo nastupajuće praznike.


































субота, 21. децембар 2019.

Čišćenje zajedničkih i tehničkih prostorija

Juče i danas je organizovano generalno čišćenje prostorija :  kućnog saveta,podrumskih hodnika i prozora,međusprat, za alat i kamere,i pometeni su boksovi za smeće na svakom spratu.

среда, 18. децембар 2019.

PP aparati - šestomesečni pregled

Danas su dolazili iz DVD Rakovica i uradili redovan šestomesečni pregled i kontrolu protiv-požarnih aparata u zgradi.Na sedmom spratu u prostoriji za izlazak na pp stepenište,su primetili da aparat na zidu pokazuje slab pritisak na manometru,pa će taj biti detaljnije pregledan u njihovom servisu i vraćen na svoje mesto ispravan...


Generalno mašinsko čišćenje zgrade

Danas je po redu bilo II mašinsko generalno čišćenje zgrade i momci,njih četvorica,su taj posao uradili sjajno.Pošto smo ih za prošli put malo izkritikovali i skrenuli pažnju da se malo više potrude,radnici "SHIN-E" -a su ovaj put bili na visini zadatka....Kao što reče jedna naša komšinica,malo po malo,i biće to savršenstvo... 😊

понедељак, 16. децембар 2019.

Reklamacija novog lifta

Povodom dopisa od 10.12.19.g.,a u vezi sa konstantnim kvarovima na novom liftu,danas su dolazili iz GS Borska 40 i obavili razgovor sa Upravnikom zgrade u vezi stim.

Problem niže tarife struje i MT kabla

EPS Distribucija je utvrdila da u zgradi ne postoji provodnik koji služi za signalizaciju manje tarife prema stanovima i koji pripada unutrašnjoj instalaciji,i u nadležnosti je GS-a.
Stoga su danas dolazili radnici iz GS-a i pokušali da postave novi provodnik ali isti nije moguće postaviti jer dolazi konstantno do tzv. kuršlusa ili iskakanja osigurača.
Dakle,nižu tarifu imamo u za to određeno vreme i bez signalne lampice.

среда, 11. децембар 2019.

Zamena sijaličnih grla i prekidača za svetlo

Poštovane komšije,
povodom našeg dopisa JPGS -u pod brojem 10-3326,koji se odnosi na popravku polomljenih i oštećenih prekidača za svetlo,sijaličnih grla i neispravnih električnih instalacija u zajedničkim prostorijama protivpožarnog stepeništa i boksova za smeće,nadležna ekipa je dolazila danas i popravila,zamenila i otklonila kvarove.
Sada je ispravno osvetljenje u tom prostoru od 13-og sprata do prizemlja... 🤗

уторак, 10. децембар 2019.

Spisak poslatih Dopisa u decembru


  • Zahtev za popravku kanti u boksovima za smeće - JPGS
  • Zahtev za otklanjanje kvara na provodniku za signalizaciju manje tarife - JPGS
  • Reklamacija na kvalitet novog lifta - JPGS
  • Zahtev za zamenu prekidača za svetlo i sijaličnih grla - JPGS
  • Zahtev za zamenu razbijenih stakala - JPGS
  • Zahtev za saniranje podzemnih voda u električnom voznom oknu liftovskih postrojenja u podrumu - JPGS

среда, 4. децембар 2019.

субота, 30. новембар 2019.

Finansijski izveštaj Novembar 2019







Spisak poslatih dopisa u Novembru 2019.g.

 

🔔 Dopuna dokumentacije  - izrada fasade SZ Vidikovački venac 37


недеља, 24. новембар 2019.

Liftovi

Poštovane komšije,
unazad nekoliko meseci,zapravo od kako je promenjena uprava naše zgrade,vodi se mala "bitka" oko uvida u dokumentaciju i servisnu knjigu liftova sa "JPGS".Prepiska sa njima oko našeg zahteva da se ima uvid u servisnu knjižicu,najzad je dovela do toga da se 22.11.2019. pojavio referent iz Borske 40 sa dva majstora iz "Kosmaj"-a i vrlo ljubazno nam dozvolio da u našoj zgradi,našim prostorijama,prisustvujemo redovnoj mesečnoj kontroli ispravnosti uređaja....
Tom prilikom smo mogli i da vidimo zamenjene delove,koji moraju biti tu u prostoriji,onomad 16.10.2019.g., kad su popravljali teretni lift.
Utiske o onom što sam video ću ovaj put zadržati za sebe,a kao što kažu ... slika govori više od 1000 reči.









четвртак, 21. новембар 2019.

Prava lokacija naše zgrade

Često se dešava da nas,zbog greške u Google mapama,teško pronalaze majstori,prijatelji i drugi dragi ljudi,pa sam imao potrebu da im (Google-u) ukažem na grešku putem e-maila.Naime,naša adresa Vidikovački venac je po Mapama Googla kod Garden centra.Zato dragi prijatelji,koji nas bezuspešno tražite po Vidikovcu,u Navigacijama ukucajte koordinate 

44°44`20" N    20°25`31" E     

i biće sve ok. 👍




субота, 16. новембар 2019.

Akcija čišćenja dvorišta

Lep dan.Subota.Neko reče crveno slovo.Đurđic.Nema veze,šta smeta kad komšije odluče da budu vredni i urade korisnu stvar za zajednicu.Svi vole da je čisto,ali u današnje vreme,teško je okupiti 5 ljudi da su slobodni u isto vreme.Tako da mislim da smo možda i rekord oborili ovaj put.Lepo smo se družili,posao uradili i lepe slike napravili...Posebna pohvala za najmlađu akcijašicu Anu Minić i komšinicu Draganu S. koja nas je počastila osvežavajućim napicima....Nadam se da ćemo i ubuduće da se odazivamo ovakvim i sličnim akcijama za dobrobit naše zgrade.Hvala svima još jednom.