Vidikovac wide

Vidikovac wide

Vreme

The Weather Network

уторак, 31. децембар 2019.

недеља, 22. децембар 2019.

U susret praznicima

Ovog vikenda smo,kroz igru i druženje sa najmlađim stanarima,ukrasili ulaze naše zgrade,postavljanjem i kićenjem novogodišnjih jelki,ukrasnih sijalica,dečijih crteža i kreacija,slatkiša,božićnog drveta u želji da ulepšamo nastupajuće praznike.


































субота, 21. децембар 2019.

Čišćenje zajedničkih i tehničkih prostorija

Juče i danas je organizovano generalno čišćenje prostorija :  kućnog saveta,podrumskih hodnika i prozora,međusprat, za alat i kamere,i pometeni su boksovi za smeće na svakom spratu.

среда, 18. децембар 2019.

PP aparati - šestomesečni pregled

Danas su dolazili iz DVD Rakovica i uradili redovan šestomesečni pregled i kontrolu protiv-požarnih aparata u zgradi.Na sedmom spratu u prostoriji za izlazak na pp stepenište,su primetili da aparat na zidu pokazuje slab pritisak na manometru,pa će taj biti detaljnije pregledan u njihovom servisu i vraćen na svoje mesto ispravan...


Generalno mašinsko čišćenje zgrade

Danas je po redu bilo II mašinsko generalno čišćenje zgrade i momci,njih četvorica,su taj posao uradili sjajno.Pošto smo ih za prošli put malo izkritikovali i skrenuli pažnju da se malo više potrude,radnici "SHIN-E" -a su ovaj put bili na visini zadatka....Kao što reče jedna naša komšinica,malo po malo,i biće to savršenstvo... 😊

понедељак, 16. децембар 2019.

Reklamacija novog lifta

Povodom dopisa od 10.12.19.g.,a u vezi sa konstantnim kvarovima na novom liftu,danas su dolazili iz GS Borska 40 i obavili razgovor sa Upravnikom zgrade u vezi stim.

Problem niže tarife struje i MT kabla

EPS Distribucija je utvrdila da u zgradi ne postoji provodnik koji služi za signalizaciju manje tarife prema stanovima i koji pripada unutrašnjoj instalaciji,i u nadležnosti je GS-a.
Stoga su danas dolazili radnici iz GS-a i pokušali da postave novi provodnik ali isti nije moguće postaviti jer dolazi konstantno do tzv. kuršlusa ili iskakanja osigurača.
Dakle,nižu tarifu imamo u za to određeno vreme i bez signalne lampice.

среда, 11. децембар 2019.

Zamena sijaličnih grla i prekidača za svetlo

Poštovane komšije,
povodom našeg dopisa JPGS -u pod brojem 10-3326,koji se odnosi na popravku polomljenih i oštećenih prekidača za svetlo,sijaličnih grla i neispravnih električnih instalacija u zajedničkim prostorijama protivpožarnog stepeništa i boksova za smeće,nadležna ekipa je dolazila danas i popravila,zamenila i otklonila kvarove.
Sada je ispravno osvetljenje u tom prostoru od 13-og sprata do prizemlja... 🤗

уторак, 10. децембар 2019.

Spisak poslatih Dopisa u decembru


  • Zahtev za popravku kanti u boksovima za smeće - JPGS
  • Zahtev za otklanjanje kvara na provodniku za signalizaciju manje tarife - JPGS
  • Reklamacija na kvalitet novog lifta - JPGS
  • Zahtev za zamenu prekidača za svetlo i sijaličnih grla - JPGS
  • Zahtev za zamenu razbijenih stakala - JPGS
  • Zahtev za saniranje podzemnih voda u električnom voznom oknu liftovskih postrojenja u podrumu - JPGS

среда, 4. децембар 2019.