Vidikovac wide

Vidikovac wide

Vreme

The Weather Network

субота, 31. децембар 2022.

петак, 30. децембар 2022.

Dopisi....

 



уторак, 27. децембар 2022.

Ice Melt i lopate

Jeste da je vreme ko da je proleće,ali za svaki slučaj potrebno je obezbediti se na vreme.Dokupljeno je još 10 litara sredstva protiv smrzavanja i leda,kao i još dve lopate za sneg.





недеља, 25. децембар 2022.

Praznično raspoloženje i ukrašavanje !

Tradicionalno ukrašavanje jelke i ulepšavanje ulaza zgrade,ovog puta uz pomoć najmlađih komšija : Vuka Bijelića i Koste Radovića...🎄🎅 









субота, 24. децембар 2022.

Boksovi za smeće i pp stepenice

Danas je urađeno generalno čišćenje boksova za smeće po spratovima,kao i pp stepenište od vrha do prizemlja.Naravno,posao uradio Pižon.



четвртак, 22. децембар 2022.

среда, 30. новембар 2022.

четвртак, 24. новембар 2022.

Zamena dotrajalih Led plafonjera

Danas zamenjeno 5 neispravnih led plafonjera u zgradi po našem zahtevu od 02.11.22.g.Tražili smo 6,ali iz kog razloga su jednu preskočili,ostaće misterija.....

недеља, 20. новембар 2022.

Stan 35 ( Vasić )

Po dogovoru vlasnika stana br.35 sa Upravnikom Željkom,naredna 2 do 3 dana će Pižon i još par njegovih saradnika,izbacivati upropašćene i izgorele stvari.Naravno,na kraju dana obavezni su da za sobom počiste hodnike,lift i stepenište.










уторак, 15. новембар 2022.

Hidrofob M(axima)

Danas je majstor Nikola Trajković, po dogovoru ,nabacio zaštitni silikonski premaz na oba stepeništa.Hidrofob M je bezbojni silikonski premaz namenjen za dugogodišnju zaštitu fasadne opeke,mermera,kamena,prskanih,pikovanih fasada i sl.,od atmosferskih uticaja,iscvetavanja i napada mikroorganizama.

Hidrofob M ne utiče na boju i sjaj premazanih površina.










понедељак, 14. новембар 2022.

недеља, 13. новембар 2022.

Sijalice

Zamenjeno četiri (4) sijalice po boksovima za smeće i dve (2) u podrumskim prostorijama.Ukupno šest (6).Ja uz asistenciju supruge 😉.




петак, 11. новембар 2022.

Radijator curi - stan 35

U stanu 25 (Vasić) procureo je radijator i napravio štetu na 2 stana na sedmom (7) spratu.Pozvani su majstori da otklone kvar.Bilo je "muko moja pređi na drugoga",pa su se ekipe smenjivale i na kraju sutradan promenile ventil na radijatoru i zaustavili curenje....

Angažovale su se komšije:Inga Mijailović,Nebojša Nikolić,Jadranka Pajić i koleginica vlasnika stana,jer je on bio nedostupan.Posle višesatne "borbe" sa majstorima,ko će ući u izgoreli stan i rešiti problem,uspeli su i problem je delimično i kratkoročno rešen.Postoji realna opasnost za celu zgradu od tog stana koji je ostavljen onako kakav je bio posle požara.






четвртак, 10. новембар 2022.

Sanacija stepeništa na oba ulaza

Po odluci stanara na Skupštini,prešlo se sa reči na dela...Urađena je sanacija i rekonstrukcija stepeništa na oba ulaza u zgradu....











понедељак, 7. новембар 2022.

петак, 4. новембар 2022.

Grejanje

 

Kao i uvek,kad dođe vreme da se počne sa grejnom sezonom,prvo krenu probe.Ove godine su pomerili početak,zbog toplog vremena u oktobru.Počeo je novembar,počele su probe,pa tako i priče da ona zgrada ima grejanje super,sve zgrade imaju samo mi nemamo itd...U našoj zgradi,bar tako tvrde majstori iz toplane cerak,ne postoji mogućnost ručnog odvrtanja nekog ventila,pa da zbog toga dobijemo extra toplo grejanje,nego je sve postavljeno na "automatski".Onomad su bile probe i služile su da se provere instalacije u školama,ustanovama,zgradama itd.Pošto smo mi najpametniji narod na svetu i u sve se razumemo,pa tako i u problematiku grejanja,pretpostavljam da je najlakše ponašati se infantilno.